skip to Main Content
06 829 963 09
[vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Uitleen van hulpmiddelen” add_button=”bottom” btn_title=”Klik dan hier” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fgroenekruisberlikumwier.nl%2Fcontact%2F|title:Contact||”]De uitleen van hulpmiddelen is bereikbaar op nr 06 82996309. U kunt meteen een afspraak maken. Wordt niet opgenomen? Spreek dan een boodschap in. U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Het Groene Kruis heeft een unieke samenwerking met Kersten Hulpmiddelen.  Door deze samenwerking hoeven de inwoners van Berlikum/Wier niet naar Leeuwarden of andere plaatsen om hulpmiddelen te lenen.

via Kersten kunt u de hulpmiddelen lenen die in het verzekeringspakket zitten. Dit zijn bijvoorbeeld hoog/laag bedden, rolstoelen, bedverhogers, douchestoelen en veel ander hulpmiddelen.

Leden van het Groene Kruis kunnen hulpmiddelen lenen die niet in het verzekeringspakket zitten. Dit zijn bijvoorbeeld krukken, rollator, hometrainers, fietstrainers, Helping Hand en andere hulpmiddelen. Heeft u vervoersproblemen? Eventueel brengen de hulpmiddelen bij de leden thuis. Allemaal extra service dus voor de leden van het Groene Kuis.

Wilt u contact via het contactformulier? Klik dan op onderstaande.[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]